Update over onze kinderwens

Goedemiddag! Ik wilde goedemorgen typen maar besef me nu dat het al middag is .. oops. Maar goedemiddag dus , ik wil een update geven over onze kinderwens.

Ik merk dat ik de laatste tijd steeds vaker verdriet heb van alles wat er speelt. In mijn omgeving zie ik vrouwen zwanger zijn en hoe erg het ook is , ik ben jaloers. Ik ben écht jaloers. Ik ben me er van bewust dat zwanger worden met mijn huidige gewicht niet goed zou zijn maar toch ben ik jaloers. Het is niet zo dat ik het die vrouwen niet gun, in tegendeel zelfs! Maar ik kan er niks aan doen dat ik een gevoel van jaloezie en verdriet ervaar.

Toen Aymee afgelopen weekend drie jaar werd keek ik even rond en ik voelde me gelukkig maar tegelijkertijd ook verdrietig. Ik wilde zo graag bekend kunnen maken dat we zwanger zouden zijn. Dat was namelijk wat ik super graag wilde toen ik vorig jaar mijn spiraaltje eruit liet halen. Op mijn verjaardag bekend kunnen maken dat er weer een klein wondertje groeide in mijn buik. Toen ik merkte dat dat niet ging lukken verschoof ik mijn wens naar Aymee haar verjaardag. Zaterdag raakte het me.

Ik praat regelmatig over dit alles met Anthony omdat ik denk dat dat goed is. Daarom deel ik dit ook. Ik vind het fijn om mijn gevoelens en emoties bespreekbaar te maken. Het voelt goed om me kwetsbaar op te stellen en te laten zien dat deze gevoelens er ook mogen zijn.

Woensdag heb ik mijn eerste afspraak bij de diëtiste en ik ben heel erg benieuwd wat daar uit gaat komen. Ik wil zelf heel erg graag gaan beginnen met koolhydraat arm eten. Dit ga ik ook doen! Ik hoop dat de diëtiste mij hierbij kan helpen.

Geef een reactie

%d