Leef met je hart, dan blijft het kloppen

Ik ben vandaag in een vrolijke en gelukkige bui. Vanochtend ben ik lekker wezen fietsen met Aymee en ’s middags terwijl ze op bed lag heb ik wat opgeruimd en gepoetst en daarna heb ik een film gekeken. Heerlijk vind ik dat. Lekker relaxed. Niet te veel, gewoon alles rustig aan. Er zijn ooit momenten dat ik baal van mijn huismoeder leven, omdat ik me dan bijvoorbeeld wat eenzaam voel maar er zijn (gelukkig) meer dagen dat ik me zo gezegend voel.

Wanneer ik wakker wordt door mijn wekker die ‘mama’ roept begint mijn dag al fijn. Toen drie jaar geleden mijn wekker af ging voor school was ik altijd gelijk chagrijnig. Dat is nu dus helemaal anders. Ik wordt wakker, maak een flesje voor Aymee en geef haar die. Terwijl ze het flesje opdrinkt spring ik soms onder de douche of ik zet de was aan, ruim beneden wat op.. net waar ik op dat moment zin in heb. Zodra Aymee klaar is (dat hoor ik doordat ze haar flesje  uit bed gooit) kleed ik haar aan en gaan we samen naar beneden.  Elke dag bedenk ik iets om te gaan doen. dat kan bijvoorbeeld zijn naar de winkel lopen of naar oma fietsen. Net waar ik dan die dag zin in heb.

Steeds als ik naar Aymee kijk voel ik een vlaag van warmte opkomen. Een gevoel van liefde en trots. Liefde voor haar en alles wat ze doet. En trots omdat ze mijn dochter is. Soms kijk ik naar haar en dan besef ik ‘dit is gewoon mijn vlees en bloed, samen met Anthony heb ik dit bijzondere mensje gemaakt’. Niks kan tippen aan dat gevoel. Dat geweldige gevoel waar ik nooit meer zonder wil.

Ik ben gezegend met het leven wat ik leid. Soms, heel soms, dan voel ik me saai en wil ik meer uit mijn leven halen maar dan besef ik dat mijn leven nog veeeele jaren gaat duren en dat ik nog alle tijd van de wereld heb om dingen te bereiken. Ik doe het op mijn manier en daar ben ik tevreden mee. Mensen vragen vaak wat ik doe op een dag.. Nou dit dus: genieten van Aymee. Genieten van het leven wat ik en Aymee hebben. Gewoon alles rustig aan doen. Heerlijk is dat.

Aymee is momenteel een zangeres, ze zingt de hele dag door en dit is zo leuk! Ze zingt eigen verzonnen liedjes en bestaande liedjes met een Aymee draai eraan. Ze is zo leuk. De mensen die Aymee kennen zullen dit ook vinden. Elke ochtend ligt ze in haar bedje te zingen. Ik hoor de gekste liedjes, laatst iets over een schaapje die buiten stond en een ezel die aan het slapen was.

Ik ben verliefd, verliefd op Aymee en op mijn leven. Verliefd op wat Anthony heeft bereikt. Zo jong en we hebben een eigen huisje, we hebben een prachtig gezinnetje én we leven een leven wat we leuk vinden. Ik ben vrolijk vandaag en morgen. Ik ben vrolijk volgend jaar, zolang Aymee er maar is! Gek wat zo’n klein meisje met mij kan doen. Ze maakt mijn leven zo bijzonder.

‘Leef met je hart, dan blijft het kloppen!’

Screenshot_20161027-214612

Geef een reactie

%d